top of page
Restaurant Mart9 in Zevenbergen

GRAND CAFÉ 

Grand Café Mart9

voor het gastvrij genieten

Grand Cafe Zevenbergen

Of je ’s winters lekker warm binnen in ons boutique chique Grand Café zit of ’s zomers buiten op het ruime terras, er is altijd wat te zien op de Markt en langs het water. Bezoek je de weekmarkt op donderdag, las je een pauze in tijdens je fietsroute of bezoek je een van de vele evenementen in ons stadje? In het gezelligste restaurant in Zevenbergen hebben we op elk moment van de dag iets lekkers voor je klaarstaan.

 

Kom binnen en laat je verwennen door ons team. Van een kop koffie met een smakelijke taartpunt tot een uitgebreid diner. Voel je welkom!

gezelligste restaurant zevenbergen
Zevenbergen restaurants
pauw-back-close2.jpg

ONZE SFEER

Een stijlvol interieur, gezellig muziekje en ongedwongen sfeer. Even bijkletsen of gewoon stilletjes genieten. Bestel wat je lekker vindt en wanneer jij dat wilt. Kies je een driegangenmenu of wil je eerst een goed glas wijn met een borrelplank en kijk je later of je nog trek hebt in een hoofdgerecht of een zoete verrassing. Alles kan en mag bij Mart9.

 

Reserveren mag, maar is niet altijd nodig. We proberen altijd wel een paar tafeltjes vrij te houden voor spontane gasten.

peacock-black.jpg

HEERLIJK GENIETEN

Mart9 Menukaart koffie en zo, Mart 9 menukaart zoet en zallig, Mart9 Menukaart lunch, Mart9 menukaart kids corner

LUNCH

Trek in een speciale koffie met een taartpunt, een vers bereide sandwich of een rijkgevulde soep van de chef? We serveren echte lunchklassiekers en trendy salades. Ook voor de kleintjes hebben we volop keus.  Diverse zoet en zalig desserts zijn ook verkrijgbaar in mini formaat. Kom binnen in en laat je verwennen door ons team van ervaren horecaprofessionals.

Mart9 Menukaart diner, Mart 9 menukaart streetfood friet, Mart9 Menukaart after diner, Mart9 menukaart leker eten

DINER

Vlees, vis en vegetarische gerechten staan bij ons op de kaart. Je stelt je eigen menu samen met keuzes uit brood met smeersels, warme en koude voorafjes, hoofd- en bijgerechten. Afsluiten met een dessert kan altijd. Liever drie voorgerechten of een paar bijgerechten bij de borrel? Dat vinden we een hele goede keuze!

Mart9 Menukaart borrelkaart, Mart 9 menukaart streetfood friet, Mart9 Menukaart borrelplank, Mart9 menukaart zakenlunch

BORREL

Zin om jezelf te trakteren op een speciaalbiertje, een goed glas wijn of een handshaked cocktail? Of wil je met een groep iets te vieren? Bij Mart9 weten we dat lekker eten en drinken voor veel gezelligheid en ontspanning zorgt. Onze borrelplanken en streetfood frietjes zijn er om te delen met je geliefden, je vrienden of je collega’s. Genoeg keuzes om je vingers bij af te likken.

Mart9 Menukaart wijnen, Mart 9 menukaart bieren, Mart9 Menukaart cocktails en mocktails, Mart9 menukaart gin-tonics

DRANKEN

We serveren alleen bieren en wijnen die we zelf kennen én lekker vinden. Dan weten we zeker dat we je een kwaliteitsproduct serveren. Ons team adviseert je graag. Ook serveren we bij Mart9 handshaked cocktails, mocktails en bijzondere gin-tonics. Ontdek op de kaart het drankje dat perfect bij jou past. Dan maken we er een feestje van.

Mart9 terras met prachtig uitzicht over de haven en gezellige Markt van Zevenbergen
Mart9 terras is maar liefst 125 m2 groot met lekkere zitbanken, stoelen en tafels
Mart9 de perfecte plek om even op adem te komen na een mooie fietstocht

Ons terras

Kies je plekje in de zon of in de schaduw onder de grote parasol om te genieten van je drankje en maaltijd. Ons terras is maar liefst 125 m2 groot met lekkere zitbanken, stoelen en tafels. Je kijkt uit op de gezellige Markt en de nieuw gegraven haven. Het autoluwe centrum is de ultieme plek om elkaar te ontmoeten of even op adem te komen na een mooie fietstocht.

pauw-back-close3.jpg

Laat ons team je verrassen

Onwijs trots zijn we op het team van ervaren horecaprofessionals die je verwelkomen bij Mart9. We zijn er om je de lekkerste drankjes en gerechten te brengen en je te laten genieten van de topsfeer in ons Grand Café. Wil je een of meer nachten blijven logeren in Zevenbergen? Kijk dan eens of onze City Loft wat voor je is. Welkom!

Uit eten bij Mart9 in Zevenbergen
bottom of page