top of page
Mart9 op stap in de regio

OP STAP IN DE REGIO

vakantiehuis brabant

Wat is er te doen in Brabant?

Landgoed Bouvigne Breda

Zevenbergen is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Biesbosch, een vakantie in Brabant (bijvoorbeeld als Efteling overnachting) of wanneer je een meerdaags werkbezoek brengt aan een van de bedrijven op industrieterrein Moerdijk.

 

In onze omgeving is genoeg te doen. We hebben diverse tips voor liefhebbers van cultuur, natuur en leuke stadjes voor je op een rij gezet.

pauw-back-close2.jpg

Ook fietsen in Brabant

is populair

Vanuit de comfortabele Cityloft heb je ontelbare mogelijkheden voor uitstapjes. Er is altijd iets leuks te ontdekken of je nu van natuur, cultuur of de reuring van een stad houdt. Onze beste tips

Op stap in de Regio vanuit Zevenbergen
Efteling
Drunense duinen
Beekse Bergen

Onze beste tips

Dagtrip of meerdaagse ontdekkingsreis

Daarnaast is er nog veel meer te zien en beleven in onze regio. Zin om een dagtrip of meerdaagse ontdekkingsreis te laten samenstellen op basis van je persoonlijke voorkeur? Neem dan eens een kijkje op de webpagina DutchDTour van Daniëlle Kloeg www.daniellekloeg.nl

Fietsen in Brabant

Van knooppunt naar knooppunt fietsen is voor de meest beoefende fietsers wel bekend. Maar wist je dat onze gemeente vlakbij de Zuiderwaterlinie ligt? Op de gelijknamige website www.zuiderwaterlinie.nl/1001-ontdekkingen/fietsroutes-brabant vindt je de mooiste fietsroutes langs de Zuiderwaterlinie en door Brabant.

Meer dan 60 km

Minder dan 60 km

Minder dan 40 km

Minder dan 20 km

basiliek oudenbosch

Het meest romantische en luxe vakantiehuis in Brabant

City Loft Mart9

Wat is er te doen in Brabant vanuit City Loft Mart9
bottom of page